Masszázsok

A masszázs lazít, frissít, regenerál, és a lélekre is rendkívül jó hatással van!

 

Frissítő testmasszázs

Emlékszel még azokra a reggelekre, amikor egy nyújtózkodás után azt érezted, hogy minden porcikádba visszatér az erő?

Az idő múlásával a stressz, az ülőmunka és a kevés mozgás hatására mostanra már a nyújtózkodás sem az igazi valahogy… Sokan félnek a csontkovácsolástól, de nekik is vannak fájdalmaik. Rájuk gondolva csinálok magában testmasszázst is, amiben azért hagytam pár lágy kimozgatást, de ez abszolút fájdalommentes, viszont hatásos. A különleges fogásokkal ellazulnak a görcsös, merev izmok és a fájdalom enyhül. Aki nem szereti a ropogtatást, annak ezt a kezelést szoktam ajánlani.  


Lávaköves testmasszázs

Aki szeretné még a csontkovácsolás és masszázs után még egy kicsit kényeztetni magát, megteheti egy lávaköves levezető masszázzsal.

Miért jó ez a kezelés? A meleg lávakő jó izomlazító hatású és a meggyötört izmokat kellőképpen megnyugtatja.

A nevében is benne van, hogy L Á V A K Ő, ezáltal benne van a föld legjava, így energetizál és javítja az energia áramlását. Erősíti az immunrendszert és – e mellett rendkívül pihentető érzés.

A lávaköves masszázst a csikung golyós kezeléssel kombinálom, ami még inkább beindítja a belső energiák áramlását.


Csikung golyós testmasszázs

Csí = Életerő, életenergiaKung = Munka

Áramoltatjuk az életenergiát!

Ez a masszázs felmelegített márványgolyókkal történik és igény szerint a kezelés harmadik felében alkalmazom kiegészítésként.

A forró vízben felmelegített márvány golyókat visszahűtöm megfogható hőmérsékletűre. Így a belseje meleg marad, de kívül fogható.

A golyókat szépen lassan végiggurítom a nagy izomcsoportokon és a nyirokrendszeren. Nagyon kellemes és lazító élmény.  

A csikung golyós kezelést minden esetben a lávaköves masszázzsal kombinálom, ami még inkább beindítja a belső energiák áramlását.


Bármi kérdése van, írjon nekem:

Comments are closed