Vélemények

 

Amennyiben Ön már járt nálam, véleményét az oldal alján szívesen fogadom:

21 Comments:

 1. Kutassy Richárd

  Egy komolytalan csontkovácsolás után mentem el Istvánhoz,
  Egy hónapja nem mozgott a fejem a nyakamon, és nagyon fájt is . A derekam,mint mindig fájt. Az előző csontkovács óta fájt a hátam közepe is !
  Izmokat bemelegítő átmozgatás,masszázs után kaptam egy olyan korrekt helyrerakást ,amit még sehol nem tapasztaltam ! Azóta tudom mozgatni a fejem fájdalom nélkül.A hátam már egyből helyre állt, a derekam fájdalma múlóban.
  Csak ajánlani tudom ! Szükség (vagy már előbb,prevenció) esetén azonnal megyek.
  K.R.

 2. Nagyon tetszett. Kiemelkedő színvonalú, szakértő és kedves masszőr. Mindenkinek ajánlom.

 3. Vidám, lelkiismeretes ember / váll sérülésemre otthoni tornagyakorlatokat mutatott / jó erősen masszíroz nemcsak simogat. Mindenkinek ajánlani tudom.

 4. Z.Sebestyénné

  Tulajdonképpen azért kerestem fel, mert rettenetesen fájt a derekam, alig tudtam mozogni. Már több kezelésen voltam nála, és ma már könnyedén mozgok, fájdalom nélkül. A derékfájásomon kívül, más ízületi és izom problémát is rendbe hozott, nem is gondoltam, hogy ilyen hatékony a kezelés.

 5. István nagyon kedvesen fogadott, már várt rám a megadott időpontban. A kezelés nem fájt, mindent megbeszéltünk, közvetlen, kedves, vidám volt. Azóta jobban érzem magam. Köszönöm a nagyszerű lehetőséget.

 6. Nagyon képzett, az emberi testről sokat tudó emberről van szó. Kellemes halk zene mellett iszonyat jó fogásokkal rakja helyre ,amit helyre kell. Ezután jön egy kellemes és elég intenzív egész testre kiterjedő masszázs.Összességében jól esett,bár kicsit tartottam ettől,mert ez volt életem első csontkovácsolása.Utána pár nap kis izomláz,de ez már a gyógyulás útja…Félévente érdemes őt felkeresni,mert nagyon értékes a munkája.

 7. Rendszeresen jelentkező hátfájásomat csak rövid időre tudta elmulasztani korábbi csontkovácsom. István kezelése után hónapokkal is tünetmentes maradt a hátam, tökéletesen elmulasztotta a problémát. Pár havonta felkeresem megelőző jelleggel. Minden kezelés teljes relaxációt is jelent egyben, csak ajánlani tudom!

 8. Bacsa Ádám

  Igazán kellemesen éreztem magam a kovácsolás és a masszázstól is.Nem csak,hogy jól végzi a dolgát,de még kedves is!Köszönöm,hogy segítettél rajtam Pisti! Megyek még!

 9. Szabó Anikó

  Csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Már a második kezelés után csökkent a nyak- és vállfájdalmam.
  Aki egyszer kipróbálja, törzsvendég lesz. (Mint én!)

 10. Csak ajánlani tudom. Szakmailag kiváló, jó kedélyű, kedves embert ismertem meg István személyében.

 11. G. Krisztina

  Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Hosszú hónapok óta tartó fájdalmakat szüntetett meg – természetesen nem egy kezeléssel, de tudta, hova nyúljon, milyen intenzitással és hogyan. Én is tudtam már az első alkalommal, hogy jó helyre jöttem, azóta törzsvendég vagyok. 🙂 A kezelés jó hangulatban zajlik, és ha esetleg félelmeid, kételyeid vagy gátlásaid vannak, Pisti biztosan eloszlatja mindegyiket.

 12. Udvariné Kriszti

  Állandó vendége vagyok! Rövid idő alatt rendbe tette a fájó pontjaimat! Igyekszem nem el hanyagolni a kezeléseit hiszen még ha probléma mentes is az ember, mindig jót tesz egy kis átmozgatós, masszírozós, lávaköves szuper jó kezelés! Csak ajánlani tudom! Kiváló szakember‼️👌

 13. Egy évvel ezelőtt egy infravizsgálat utan kerestem fel Istvánt medencecsonti és gerinc problémák miatt.
  Már az első kezelés után a lelkiismeretes és precíz munkájával rendbetette a medencecsontomat. Bátran ajánlom őt mint szakembert bárkinek akinek csontkovacsra vagy masszőrre van szüksége hiszen ő olyan szakember aki mások segítésére és gyógyítására koncentrál.

 14. Somjai Márta

  István egyszerűen csodálatos! Szinte megújítja az embert! A térdem újra a régi! A hátamból eltűntek a csomók és könnyebben mozgok mint az elmúlt években valaha! Szakmai tudásával, tapasztalatával, emberi hozzáállásával hozzásegített, hogy mind testileg, mind mentálisan visszanyerjem a vitalitásomat!
  Csak ajánlani tudom Őt szívből mindenkinek!

 15. Hát ….. én sem mondhatok mást, minthogy egy kíváló szakember kezei közé kerültem. Emberségével, szaktudásával,, vidámságával szó szerint leveszi az embert a lábáról. 😂A kezelés után , mikor újra talpra álltam , minden fájdalmam megszünt, és ez azóta is tart. Ha megint szükségem lesz kezelésre, biztos , hogy csak Ő hozzá fordulok és másoknak is meleg szívvel ajánlom!!! /KÖSZÖNÖK MINDENT!!!!

 16. Derék- és alsó gerinc problémák (lumbalis discopathia) miatt kerestem fel Istvánt akit egy barátom ajánlott. Nagy tudású, vidám ember (jók a sztorijai:), csak úgy repül nála az idő. Tényleg ért a dologhoz, gerincet gyógyít és közben reményt ad el. Nagyon tetszik hogy nem mint egy gyár csinálja a csontkovácsolást, hanem utána masszázst is vállal (egy csomagban). Végig érződik a komoly odafigyelése és emberközpontúsága. Bárkinek szívből tudom ajánani aki csontkovácsot keres.

 17. Sápi julianna

  Hálás vagyok a sorsnak,univerzumnak a jó Istennek,-ki hogyan hívja-hogy Istvánhoz vezérelt.
  Magas és többrétű tudását adja végtelen odaadással,szeretettel,közvetlenséggel.
  A csontkovácsolás,masszírozás és energetizálás után én annyira ellazultam,hogy testileg,lelkileg felüdülve jöttem el Tőle.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom annak is akinek problémái vannak és annak is aki egészséges,megelőzés céljából.

 18. Gerzsényiné Ibolya

  A férjem napokig nem tudott normálisan kiegyenesedni és borzasztó fájdalmai voltak. Nagy unszolásra rászánta magát és én a neten találtam rá István oldalára, másnapra kaptunk is időpontot. A kezelés végén a férjem állítása szerint “lepattant” a masszázs ágyról, úgy hogy előtte a kocsiból se tudott kiszállni. Azóta már a kollegája is így járt és szintén István gyógyította ki a hátfájásból!! Nagyon szépen köszönjük mégegyszer!!!

 19. Muhari Ágnes

  Már napok óta küzdöttem egy oldali deréktáji fájdalommal ami egyre csak romlott. Olyannyira hogy végül a sürgősségin kötöttem ki. Ott csak a váróban kikérdeztek mi a baj, majd megállapították biztos vesekő. Hosszas és nem túl barátságos kórházi vizsgálatok után közölték szervi problémát nem találtak, menjek haza.Ha megint nagyon fájna menjek vissza.🤣
  Szóltam Istvánnak, nagyon hamar kaptam is időpontot. Elmondtam neki mi, hol és hogyan fáj. Egyből mondta mi a probléma, részletesen érthetően elmondta mivel van a baj.A kovácsolás után már sokkal jobban éreztem magam. Másnap viszont teljesen elmúlt minden fájdalom!Mutatott gyakorlatokat amiket azóta is szoktam csinálni és roppantul jól esnek. Nagyon hálás vagyok!
  Köszönöm! 😊

 20. Ő volt az egyetlen, aki tudta kezelni az isiász fájdalmamat. Azóta is visszasírom azt az állapotot, amit a kezelés után éreztem. Gyógykeze van és nem utolsó sorban nagyon kedves, profi. Az egyetlen férfi masszőr, akinél nem éreztem magam kellemetlenül, pedig volt már pár rossz tapasztalatom férfi terapeutákkal kapcsolatban.

 21. Gàl Dorottya

  A legjobb szakember, akivel valaha találkoztam! Igazi gyógyító , nagyon pozitív, jó energiájú és még humora is van 😀 minden bajom volt amikor hozzá mentem, elcsúszott csigolyák, probléma a vállaimmal, nyakammal. Egy kezelés csodát tett. Nagyon hálás vagyok. Bátran ajánlom ! Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.